El nostre jardí ðŸŒ³ðŸŒµðŸŒ²

El nostre jardí és al carrer. Tenim tot de camins pels que no hi passen cotxes sinó persones que hi passegen, de vegades acompanyades per gossos, de vegades passegen ocells que veiem des de Ruka… Sovint mentre fem els camins, trobem tresors com castanyes amb les seves pellofes puntxagudes pel passeig de l’avinguda Roma, ara també hi ha moltíssimes fulles seques i fruits que van caient dels arbres; plataners, lledoners, xiprers… Observem el cel, busquem cargols quan ha plogut, recollim pedres, les fulles, flors o fruits, trobant i observant mil formes i tota la varietat de colors i textures… posem en marxa tots els sentits per gaudir de sensacions i vivències.

 

 

 

 

El nostre pati són molts, tots els que ens envolten i en tenim bastants: el parc Cordelles , la plaça del Castanyer i jardinets d’herba, pedres o terra. Alguns tenen gronxadors, tobogans i altres estructures que enfilem. I d’altres són un gran llenç on fer camins, pastissos i tot el que sorgeix! 

 

 

 

 

Mínim un cop per setmana anem la masia Can Serra (que forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya) a visitar les oques i els ànecs, que no viuen massa lluny. I de tant en tant, fins i tot es deixen veure els conills, per on campen els galls i les gallines. Allà hi ha infinits racons per on jugar i també molts arbres diferents, alguns d’aquests fruiters que cuiden els jardiners i de segur us assegurem que els caquis són boníssims.

20181011_112142

20181011_1121421-e1539336110249.jpg

20190114_110102

La natura és plena de secrets, màgia i històries..! Els seus materials són infinitament rics i variats. Amb contacte amb ella i amb el seu coneixement, aprenem a estimar-la i a respectar-la.

 

Més natura, més creativitat!

🌾🌾  🍃 🍃  🍂   🍂    🍁🍁  🍁

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: