Jugant amb LLUM i COLORS

Ja fa un temps que ens vam adonar que, de tant en tant, en una de les parets de Ruka s’escola un arc de Sant Martí. No és massa gran però sovint apareix durant les primeres hores del matí, i camina amb el pas del temps fins el sostre.

Des que van descobrir-lo les petites; prestant-li atenció i prenent consciència, és algo que els atreia molt. Llavors, vam començar a fixar-nos en els rajos de sol que s’esmunyien lentament pel terra i que avançaven fins omplir l’espai. Així va ser com vam crear un espai de joc lliure amb diferents materials, que permetés als infants meravellar-se amb els fenomens de la llum i l’efecte en els colors.

No és estranya aquesta fascinació dels i les petites per la llum i totes les possibilitats de jocs que ofereix, ja que al llarg de tota la història de la humanitat, s’ha donat aquesta cerca de la seva naturalesa i les seves propietats, així com la seva bellesa. A més, és un element natural que es troba en molts àmbits diferents; l’art, la ciència, la filosofia…

20181025_093239-e1543134346393.jpg

Quan passa per les mans dels infants, es inevitable que no es converteixi en experimentació des de l’espontaneïtat i la curiositat, un laboratori d’art i ciència; a l’estança, al carrer, al pati de casa… Creiem que l’actitud curiosa i la capacitat d’admiració davant de fets quotidians són la base de la creativitat, del llenguatge artístic i poètic. Per això vam decidir que havíem d’aprofitar aquesta experiència,

aprofitant qualsevol espurna d’interès!

 

 

 

Així que vam decidir jugar amb la llum i els colors! – Ja que el joc és una forma natural d’aprenentatge.- Vam jugar amb diferents materials, colors, amb les ombres, amb els nostres propis cossos… i encara seguim jugant i explorant!

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: