La nostra història

El nostre projecte sorgeix de la necessitat de crear noves corrents pedagògiques a l’educació sistematitzada i normalitzadora existent. Creiem que és important oferir una alternativa educativa a la petita infància, un espai familiar, petit i amb una atenció que permeti crear un acompanyament educatiu des de la confiança. On les famílies també hi tinguin un espai obert per compartir, decidir i estar, si així s’estima.

Dins d’aquesta societat competitiva i de consumisme, busquem un espai de cooperació, solidaritat i el compromís social i ecològic de crear un món millor, tant per a nosaltres, com per els i les que vénen en camí o ja són aquí. Sempre respectant la individualitat i singularitat de cada infant i família; totes i tots són únics i especials i és essencial acceptar-nos i veure’ns respectant-nos tal com som.

Apostant pel valor de la diversitat com a eina de creixement i enriquiment personal i col·lectiu. I sobre tot, recuperant la importància de la natura i les experiències en aquesta que ens regala tantes vivències i aprenentatges significatius. Per això, són fonamentals les sortides diàries als parcs i jardins que ens envolten (tenim un entorn natural que no volem desperdiciar!). Basicament, la natura i l’entorn natural havien de ser, i són, una part molt important del dia a dia i del projecte educatiu de Ruka. Creiem basic que els infants i nadons de la nostra ciutat respirin aire pur i s’exercitin a nivell físic com global.

A %d blogueros les gusta esto: